In het woninghuurdecreet, dat intussen al een tijd in werking is getreden in Vlaanderen, zien we in de praktijk enkele duidelijke tendensen. Ook in de handelshuur zijn er, onder meer door de coronacrisis, een aantal nieuwe inzichten vanuit de recente rechtspraak.

In deze opleiding zoomen Nicolas Carette en Anouck Vanermen in op een aantal nieuwigheden en vooral op recente voor de praktijk relevante rechtspraak. Aan de hand van o.a. een bespreking van deze rechtspraak staan we stil bij de toepassing van de handelshuurwet en het Vlaamse woninghuur- en pop-updecreet in de praktijk.

Inschrijven voor deze opleiding kan via volgende link:

https://www.vivo.be/opleidingsaanbod/13641/recente-ontwikkelingen-in-woning–en-handelshuur

U kan de opleiding fysiek volgen, dan wel inschrijven voor een webinar.