Sinds haar oprichting heeft Equator advocaten een spectaculaire ontwikkeling gekend en zich in geen tijd gepositioneerd als de referentie inzake publiek- en privaatrecht, met bijzondere aandacht voor vastgoed.

Equator begint nu nóg sterker aan het nieuwe gerechtelijk jaar!

Drie nieuwe gezichten vervoegen het kantoor. Tom Bruyndonckx, Julie Van Vaerenbergh en Inez Ballet starten bij Equator. Tom Bruyndonckx focust op privaatrecht en omgevingsrecht, Julie Van Vaerenbergh specialiseert zich in het privaatrecht en Inez Ballet zal actief zijn inzake publiekrecht en overheidscontracten. We wensen hen heel veel succes!

Daarnaast worden lead lawyers mr. Simon Verhoeven en mr. Anouck Vanermen per 1 september bevorderd tot partner. De expertise van mr. Verhoeven ligt in het overheidsopdrachtencontentieux en overheidsopdrachtenrecht evenals het publiekrecht. De expertise van mr. Vanermen ligt in het vastgoed- en omgevingsrecht. Beide bouwden de voorbije jaren een ijzersterke reputatie op en speelden een belangrijke mede-aansturende rol in het kantoor als lead lawyer. Volgens de senior partners Steven Van Garsse en Nicolas Carette is hiermee een belangrijke stap gezet in de verdere groei van het kantoor: “Simon en Anouck kennen het kantoor van binnen en buiten. Ze dragen kwaliteit, efficiëntie en pragmatisme hoog in het vaandel. We zijn dan ook trots met hun benoeming.”